Breadcrumbs

O nama

c3x Solutions je fleksibilna i dinamična softverska kuća koja stremi međunarodnim standardima primenjenim i u najvećim softverskim kompanijama širom sveta (Best Business Practice), sjedinjujući višegodišnje iskustvo na tržištu Srbije i jugoistočne Evrope.

Aktivnosti kompanije uključuju razvoj poslovnih aplikacija i pružanje usluga: poslovni konsalting, vođenje projekata i aplikacija, usluge implementacije i kastomizacije, sistem integracije, obuke i podrške. 

Proizvodi kompanije namenjeni su malim, srednjim i velikim kompanijama sa rešenjima koja zadovoljavaju skoro sve potrebe: od sistema za planiranje resursa (ERP) do poslovnih, finansijskih i bankarskih rešenja. Proizvodi takođe pokrivaju tržište maloprodaje sa back office rešenjima i Intensive Retail sistemima.

Opširnije: O nama

Naša misija

Želimo da pomognemo našim klijentima da postanu lideri u svojoj branši. Mi pravimo softver koji će ubrzati i automatizovati svakodnevno poslovanje, koji će korisnike voditi kroz poslovni proces i inspirisati ih da otkriju nove mogućnosti koje pruža moderna tehnologija.

Vizija

Stvaramo kompaniju koju ćete voleti! Želimo da nas naši klijenti smatraju svojim partnerima i da zajednički nastavimo da pišemo istoriju regionalnog finansijskog tržišta. 

Trudimo se da uvek budemo na usluzi našim klijentima. Želimo da postanemo simbol za savršenu podršku. 

Očekujemo sugestije i pohvale. Niko nam ne može bolje objasniti šta je potrebno poboljšati u našem programu od ljudi koji ga koriste svakodnevno. Svaki predlog smatramo dragocenim, a pohvale nas motivišu da budemo još tvrdoglaviji u našoj želji da budemo najbolji.

Reference

Ponosni smo što su najveće banke u zemlji i najznačajnije brokerske kuće ukazale poverenje nama. Lista naših referenci: