Breadcrumbs

Zaštita podataka

Ova pravila o privatnosti određuju kako c3x Solutions koristi i štiti sve informacije koje dajete c3x Solutions-u kada koristite ovu web stranicu.

c3x Solutions je posvećen zaštiti vaše privatnosti. Ako zatražimo od vas da navedete određene podatke po kojima vas je moguće identifikovati prilikom korišćenja ove web stranice, možete biti sigurni da će se koristiti samo u skladu sa ovom politikom o privatnosti.

Koje podatke prikupljamo

Prilikom korišćenja ove web stranice c3x Solutions može prikupiti sledeće podatke:

• ime i naziv radnog mesta

• kontakt informacije, uključujući e-mail adresu

• demografski podaci, kao što su poštanski broj, adresa i slično

Za šta ćemo koristiti prikupljene informacije

Tražimo ove informacije da bi razumeli vaše potrebe i pružili vam bolju uslugu, a posebno za sledećih razloga:

• Vođenje evidencije za naše interne potrebe.

• Možemo koristiti informacije kako bi poboljšali svoje proizvode i usluge.

• S vremena na vreme možemo slati promotivne e-mailove o novim proizvodima, posebnim ponudama ili drugim informacijama koje smatramo da vam mogu biti zanimljive.

• S vremena na vreme, takođe možemo koristiti Vaše podatke kako bi Vas kontaktirali u svrhu istraživanja tržišta. Možda ćemo vam se javiti e-mailom, telefonom, faxom ili poštom. 

Sigurnost

Bezbednost vaših informacija nam je veoma važna i posvećeni smo zaštiti vaših podataka. Kako bi se sprečili neovlašćen pristup ili otkrivanje ličnih podataka uspostavili smo odgovarajuće fizičke, elektronske i operativne procedure da zaštitimo i osiguramo informacije koje prikupljamo online.

Linkovi na druge web stranice

Naša web stranica sadrži linkove na druge web stranice. Međutim, pošto klikom na neki od ovih linkova napuste našu stranicu, ne zaboravite da mi nemamo nikakvu kontrolu nad sadržajem drugih web stranica. Dakle, ne možemo biti odgovorni za zaštitu i privatnost bilo koje informacije koje ste dali prilikom posete tim sajtovima i ti sajtovi nisu regulisani ovom izjavom o privatnosti. Budite oprezni i pogledajte izjave o zaštiti privatnosti koje primjenjuje web stranici na koju odlazite.

Kontrolišite vaše lične podatke

Možete ograničiti prikupljanje i korišćenja vaših ličnih podataka na sledeće načine:

• kad god se traži od Vas da ispunite obrazac na web stranici, potražite kućicu koji možete štiklirati da biste naznačili da ne želite da se Vaši podaci koriste za bilo kakve marketinške svrhe

• Ako ste prethodno pristali da koristimo Vaše podatke u marketinške svrhe, u svakom trenutku se možete predomisliti. Napišite nam e-mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Nećemo prodavati, distribuirati ili iznajmljivati vaše lične podatke trećim stranama. Možemo koristiti vaše lične podatke kako bi vam poslali promotivne informacije o trećim licima za koje mislimo da vam mogu biti zanimljive ako nam vi kažete da to želite.

Možete zatražiti detalje vaših ličnih podataka koje posedujemo u skladu sa Aktom o zaštiti podataka iz 1998. Ako želite kopiju podataka koje posedujemo, pišite nam na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Ako smatrate da je bilo koji podatak koji posedujemo o vama netačan ili nepotpun, pišite nam na gore navedenu e-mail adresu što pre. Mi ćemo odmah ispraviti bilo kakve informacije koje su netačne.