Breadcrumbs

Upravljanje odnosima sa klijentima (CRM)

Modul za upravljanje odnosima sa klijentima (CRM) je osnova Equilibrium rešenja. Obogaćen import i eksport mehanizmima, proširivim kategorijama podataka i ostalim naprednim opcijama, omogućava vam da čuvate razne podatke o klijentima i koristite ih i u drugim modulima.

 

Modul za upravljanje dokumentima vam omogućava da napravite i čuvate bilo koji tip dokumenta koji vaše poslovanje zahteva. Različiti tipovi ugovora za klijente, razne potvrde, zaključnice i svi drugi dokumenti. Puna integracija sa Microsoft Office paketom pruža korisnicima brz i lak način za prilagođavanje dokumenata. Platforma je integrisana sa Microsoft Outlook-om i svim drugim email programima tako da lako možete slati dokumente vašim klijentima direktno iz Equilibriuma.

Upravljanje računima kroz Equilibrium vam daje punu kontrolu nad portfoliom klijenta. Pruža istorijski pregled svih transakcija i unos novih (validirajući raspoloživa sredstva). Ovaj modul računa sve relevantne parametre i racia za klijente. 

U skladu sa pravilima Uprave za sprečavanje pranja novca, u Equilibriumu možete definisati vlasničku strukturu za vaše klijente - pravna lica, a Equilibrium će za vas automatski generisati sve regulatorne izveštaje koje Uprava zahteva.